Hitelkalkulátor segítségével tízezreket spóroltam

Hitelkalkulátorral sikerült több tízezer forintot spórolnom, amit így a nyaralásra költhettem. A család persze örült, hiszen egy külföldi úton sokat számít, mennyi pénzzel vág neki az ember.

Amikor utazni készültünk a családdal, három dolgot tudtunk biztosan: végre tengerparton akarunk tölteni egy hetet, nem akarunk apartmant, mert pihenni megyünk, nem főzőcskézni, és hogy szeretnénk nyugodtak lenni az anyagiak felől.

Nyaralás személyi kölcsönből? Nekünk megérte!

Többen is felszisszentek ismerősi körből, amikor megtudták, hogy személyi hitelből akarjuk fedezni a nyaralásunk költségeit. Bizonygatták nekünk, hogy lehet hazai strandon is pihenni, meg, ha nincs elég pénzünk, inkább spóroljunk.

A párom már megingott, én azonban a sarkamra álltam. Azért dolgozunk, hogy éljünk, és nem fordítva! Ha pedig a munkabérünk nem fedezi a nyaralásunk költségeit, akkor még évekig töltsük a panelban a nyarakat, néha kiruccanva valamelyik tömött strandra, amit alig lehet egy tízesből megúszni?

A tengerpartra vágytunk, hát megoldottuk! Ki akartunk végre kapcsolódni, kilépni a mókuskerékből, ha csak egy hétre is. A gyerekek számára is hatalmas élmény a tenger. Ezért aztán személyi kölcsönt vettem fel.

Gyorskölcsön és gyorskölcsön között is nagy a különbség – ebben segített a hitelkalkulátor

A döntés tehát megszületett, így szörfözni kezdtem – ezúttal még az interneten. A lehető legjobb feltételekkel akartam személyi hitelt felvenni, ezért nekiálltam összehasonlítani a bankok kínálatát. Többen mondták, hogy kölcsönt ott lehet csak  felvenni, ahol a számlánkat vezetik, mert ahhoz a bankhoz vagyunk “kötve”. De a kérdés neem hagyott nyugodni: biztos, hogy így van?

Majd rájöttem, hogy ezzel napokat is eltölthetek, mégsem lehet biztos az eredményben. Ekkor találtam rá az instacash.hu weboldalára, ahol a személyi kölcsön kalkulátor pillanatok alatt megmutatta, melyik banktól érdemes gyorskölcsönt felvennem. Bármilyen meglepő, a saját számlavezető bankunknál találtunk jobb ajánlatot, méghozzá úgy, hogy számlanyitás néléküll is  adtak kölcsönt. Be sem kellett menni, elég volt a videós azonosítás.

Összességében tízezreket spóroltam vele! A repülőjegyek pont kijöttek belőle, és végre először tengerparton nyaralhatott az egész család.